och så kom snön


 
Hej!
Det var ett tag sen sist, ett bra tag. Tro det eller ej men snön kom till Skåne också! Dagen efter julafton vaknade jag upp med ett vitt landskap utanför fönstret. Helt överlycklig for jag ut i morgonrocken med kameran i högsta hugg och plåtade massa fina bilder. Annars har mitt lov varit jättebra och det hoppas jag ert också har varit/är.
 
  • Jag har firat jul och fått många fina julklappar (för många),
  • ätit god mat
  • varit ute och mysjoggat
  • blivit förkyld
  • gått ut på klubb
  • dansat hela natten
  • läst en bok
  • druckit varm choklad
  • träffat släkten
  • fixat nyårsklänning
 
Om några timmar firar vi det nya året och jag hoppas 2015 kommer bli minst lika bra som 2014. Åh, det har varit ett underbart år med underbar människor. Jag kommer aldrig glömma det här året! Så jag vill bara önska er ett riktigt gott nytt år och ha kul ikväll.
 
Kramizz
 
 

monday morning


 
Det regnar utanför fönstret och jag sitter här vid min lillla sektretär och dricker kaffe. Så mysigt. Morgonen har varit lugn och trygg. Jag har mest tittat på serier och ätit frukost gånger tre. Om några timmar ska jag in till stan och fixa de sista julklapparna, träffa Kajsa och ta en fika. Det kändes konstigt att vakna upp imorse och inse att det inte finns någon skola att gå till. Eller någon klocka att gå efter. Dock hade jag hoppats på bättre väder så jag kunde gå ut och ta lite bilder, men det får bli en annan dag. Imorgonkväll kommer kusinerna hit och ska bo här till annandagen. Ska bli kul att få träffa dem! Längesedan vi sågs sist då de bor längre upp i Sverige.
 
Känner att jag inte har något mer att skriva eller tillge er. Haha, känns som jag skriver om samma sak varje dag. Det vore jättekul om ni kom med lite tips, ska jag ha en frågestund här på bloggen? Snälla hjälp mig att få lite inspiration till att skriva! Tills dess, ha en brauu måndag.
 
Kram

när sängen är ens bästa vän


 
Ligger här i sängen med datorn i knät och orkar inte resa mig. Somnade som en stock igår då jag kom hem halvfyra. Tanken var att jag skulle sova hos Felicia i Genarp men det blev inte så. Kände att jag mådde lite illa precis innan hennes kompis skulle hämta oss, så jag valde att åka hem själv istället. Bra val. Men det var kul att dansa på dansgolvet och bara släppa loss. Vaknade halv tolv imorse och gjorde en tove-frulle. Det var så skönt att få sova ut! Pappa har isolerat min dörr lite extra så nu hörs det ingenting igenom. Annars har dagen mest bestått av lite långlöpning, disneyfilm med syster, pyjamaskläder och sängmys. Det är fjärde advent om om några dagar är det julafton!! Dumma mig har inte köpt alla julklappar ännu. Men de ska inhandlas imorgon tillsammans med bästa Kajsa. 
 
Tänkte bege mig till Ida nu, hon bor precis på nästa gata. Vi skulle tydligen köra julklappsspelet hemma hos henne ikväll! Dock var det inte alls många som kunde komma så jag antar att det bara blir några stycken. Ta hand om er så hörs vi när vi hörs. Ska sova läänge imorgon eftersom vi är lediga!
 
Kram