Lite julstämningVar bara tvungen att lägga upp en bild på kvällens mysfika! Snart 1 december och julen närmar sig. Jag är så glad! Älskar julen och all kärlek som sprids. Vilka ska se julkalendern imorgonbitti?? Jag är en av dem!

Kram

1:a advent och en glimt av solsken


 
Solen skiner utanför fönster,  här sitter jag vid matbordet med en slät kopp kaffe bredvid. Det känns som om jag kommer somna sittandes ikväll. Är så trött. Igår kom Bella till mig och färgade mitt hår (blondt) nu är det ljust igen! Eller ja, mer gult kanske...Sen drog vi in till Lund och skiljdes åt där. Bella ville hem och ta det lugnt medan lilla Tove hade andra planer. Jag fick låna syrrans legg och kom in på herkuless igen (vad gör dessa vakter egentligen??) vilket var mycket roligt. Stannade där till två sen tog jag bussen hem. Det kändes lite konstigt att vara där helt ensam, trots att jag alltid var omringad av massa fulla och glada människor.

Jag somnade ganska snabt när jag kom hem och vaknade vid tio tiden imorse, åt två frukostar (en vanlig och en med äggröra och bacon). Sen drog jag ut på veckans sista löprunda som var rätt seg men uppfriskande, tog det ganska lugnt. Nu sitter jag här och bokstavligen talat dör av trötthet. Dricker mig pigg på kaffe och ska äta lite lussebullar ikväll med la familia. Hoppas er söndag blir mysigt och glöm inte fira att det är första advent!
 
kram

cubusnytt


 
Lite nytt från i torsdag. Ett par jeans från cubus (älskar jeans) och en svart mysig tröja. Allt gick på fyrahundra kornor vilket var riktigt billigt. Det var så längesedan jag shoppade...kände mig helt vilsen och rädd mitt bland allt folk. Jag råkade slå in fel kod när jag skulle betala också, slog in priset istället för koden...hm någonting som är fel med mig? Tror jag börjar få minnesförlust också, kommmer knapt ihåg vad jag gjorde igår.
 
Hur som haver så tänker jag sätta på lite kaffe och sen städa här hemma. Igår var jag ute med Bella så jag funderar på att stanna hemma ikväll. Men, det kan säkert ändras om jag känner mig själv! Aja hoppas ni får en fin fin lördag.
 
kram