torsdagsmys


 
 
Så skönt att sova ut! Tror jag sov 11 timmar inatt. När jag vaknade var klockan 12 och jag åt en sen frukost framför datorn. Därefter bar det ut på en runda i det molniga vädret och benen sprang vant på, lite segt men skönt. Nu sitter jag på mitt rum med tända ljus och en bok som inte går att slita ögonen ifrån. Hoppas er torsdag är lika bra som min.
 
Kram

new in


 
Mitt barnbidrag kom in här om dagen och då tyckte jag det var dags att förnya garderoben lite. Vilket mamma inte tyckte...Hur som helst så hittade jag en topp på Carlings, uringad och öppen i ryggen. Sen gav min syster mig ett par skinnshorts som inte passade henne längre. Gissa om jag blev glad!? Jag tror att detta kan bli en jättesnygg outfit till halloween, med ett par strumbyxor under shortsen och en lång svart kofta över toppen. Älskar svart, svart är inte bara en färg utan en stil. Hålller på att kasta alla mina rosa, ljusa toppar. Är så trött på den här "prinsessstilen" som alla tjejer har nu för tiden.
 
Ha en bra onsdag!
Kram

oktobersolHej på er! Jag vill börja med att säga hur glad jag är för era kommentarer som trillar in här lite då och då. Så himla kul att någon läser det jag skriver! Idag lyser solen för fullt och jag kunde springa i bara långärmad. Det var riktigt skönt och även om solen ligger på så gör det ingenting, det är bara bra. Ger en liten extra knuff i ryggen. Snart ska jag dra in till Malmö och fixa lite ärenden. Men först ---> MAT!