lite vintage inspo


 
Svarta jeans/Bikbok     Skjorta/New yorker     Skor/Clarks     Jacka/Joy     Hatt/bBikbok     Kasse/Åhlens

Om en kvart börjar Idol, håll i er! Måndagen har sprungit iväg och jag har hunnit med väldigt mycket. Började dagen med att uppvakta pappa och ge honom frukost på sängen då han fyller år! Tyvärr är både mamma och Freja iväg nu ikväll, så vi tänkte göra en god middag imorgon istället. Han fick ett fint kort från mig som jag själv gjort och en termos från oss alla. Lite senare gick jag ner och åt frukost, klädde på mig och hittade en snygg hatt på hyllan. Sprang till bussen (som vanligt) och hann precis med den. 

I skolan var det lugnt och skönt. Vi hade bild och design hela dagen och jag känner att jag fick gjort en del. Det är så mysigt att bara sitta och rita! Helt i sin egen bubbla samtidigt som man är omgiven av andra. Alice tog lite fina bilder på mig och jag ville ta några på henne också men det gick inte. Haha, Alice ville hellre stå bakom kameran än framför...Efter skolan åkte jag hem i regn och gråa färger. Gjorde ett gott mellanmål och såg på en film med Ebba. Sen bytade jag om och kom iväg på en lång runda, 14 km blev det. Kom hem till ett dukat bord med middagen färdig serverad. Puuh. Nu är jag mätt och trött, men glad såklart. Ska gå ner och hänga upp en tvätt och sen blir det Idol. Hoppas ni har haft en fin måndag!

when all this things are done


 
Droppar ner värsta bildbomben till er! Hoppas ni gillar den för det gör jag. Har haft en skön dag i solen tillsammans med fina Belma, vi var i Lomma och fotade. Avslutade dagen med lite pizzamys med syrran. Skulle egentligen till Malmö igår och träffa en vän nu ikväll, men jag hoppade båda två. Ibland är jag väldigt velig av mig och tycker om att isolera mig själv. Knasigt men sant. Städade hela mitt rum medan jag väntade på maten. Nu är det skinande rent och inte en dammtuss går att hitta! Fick jobb imorgon på bryggan så ska vara där i några timmar. Sen måste jag fixa lite med mitt gymnasiearbete och så vidare annars blir det en ganska lugn söndag. Lugn helg.

fredag a la Tove


 
höga jeans/ginatricot     topp/monki    kofta/ginatricot     skor/dinsko     väska/åhlens
 
Och så kom fredagen. Har precis slutat skolan, ätit mellis och bytt om till pyjamas. Mysfaktorn är på högnivån, ska som sagt ut och äta ikväll i Malmö sen kanske vi drar ut. Får se hur jag känner, haha hade kunnat krypa ner under täcket reda nu och stanna där för evigt. Vi hade bildteori i morse och till min stora glädje har Ezgi kommit tillbaka! Egentligen är Ingrid vår bildlärare men Ezgi var vikarie i våras och enligt mig är hon mycket bättre. Ingrid är snäll och så men ibland behöver man lite yngre lärare för att få upp motivationen. Hoppas ni mår bra och njuter av fredagen!