Grattis på 18-årsdagen finaste du!!


 
GRATTIS på 18-årsdagen bästa du!! Nu har du left hela arton år på denna jord och vi har känt varandra i snart två. Men, jag skulle nog beskriva vår vänskap som oövervinnlig. Du är den jag pratar med mest, som känner mig bäst. Den som alltid hjälper mig när jag har det svårt. Vi hittar alltid på en massa trams och pinsamheter utan att bry oss ett skit. Jag har funnit någon som är mig själv lik, någon som är som jag. Idag är det din dag och den ska firas med blommor och blad. Ikväll blir det en mysig middag hemma hos dig och presenter gånger hundra. Hipp hipp Hurra, för idag är det Bellas födelsedag! :D
 
Kram

belive in yourself


Ikväll borde jag läsa läxor och plugga inför ett omprov i engelska. Ikväll borde jag plugga matte för att bli klar med uppgifterna jag inte hann på lektionen. Ikväll borde jag skissa på en ny bild till min serie. Ikväll borde jag göra allt det där som jag inte orkar eller bryr mig om.
 
My mind is a mess right now,  beslut som ska fattas och saker som ska göras hela tiden. Jag tycker om att vara igång och ha mycket på gång, jag är en sådan människa. Men för tillfället är jag helt slut. Kroppen har sagt ifrån, huvudet dunkar och jag hänger inte med. Har fått en fruktantsvärt blodsmak i halsen som vägrar försvinna. Det är svårt att somna om kvällarna och klockan tickar på. Allt känns tungt, jobbigt, stressigt, fel...

Men jag vet att det måste få vara såhär, det går inte att vara på topp hela tiden. Kanske är det bästa att göra det bästa av situationen och låta allt vara. Känna efter lite mer. Jag ska bli bättre på att ta hand om mig själv vilket jag är ganska dålig på. Vill alltid göra så bra ifrån mig som möjligt och det är en fin egenskap. Men kan ibland gå till överdrift. Vi hade historiaprov imorse och jag fick panik för att jag inte utnyttjade hela tiden, utan gick när det var tjugo minuter kvar. Detta är egentligen bara onödigt trams eftersom det inte finns någonting att få panik över. Det är det som står på pappret som är det viktiga och det är lärarens uppgift att bedömma innehållet. Inte tiden du sitter på provet. Jag vet allt det där men har svårt att slappna av när det kommer till kritan.
 
Ikväll behöver jag slappa framför tv:n. Se en film och bara njuta av livet i sin enkelhet. Resten kommer i efterhand och blir det inte gjort så är det inte hela världen. Det handlar inte om att någon annan ska känna sig stolt över dig, för vad du har uppnåt. Det är du som ska känna dig nöjd över dig själv för det du gör. Låt inte andra klaga eller tala om för dig vad du ska göra. Då blir allt bara fel!
 
Känns impulsivt och klumigt att kasta ut ett sådant här trist inlägg. Personligt. Men jag hoppas att ni läser ändå och tar till er det som skrivs. Inte för min skulle utan för er egen, en liten påminnelse från mig.
 
Kram
 
 

dream catcher catches bad dreams


 
Jag har en drömfångare som hänger på min vägg ovanför lampan, där jag sover. Det sägs att den fångar dåliga drömmar vilket stämmer. Jag har inte haft en mardröm sen jag fick den. Tycker det är en fin liten detalj i rummet som gör det mer levande.
 
Det är onsdag och mitt i veckan. En skön dag för mig med endast estetiska ämnen. På formen håller jag på att göra en te-mugg i lera som sedan ska brännas och glaseras! Vill ha en egen så jag slipper använda mammas hela tiden då hon blir tokig på mig. Känner mig lite stressad när det kommer till bilden, måste fortsätta måla och skissa på min serie! Ska visa er när den här färdig. Temat är Disney.
 
Kram