summerfeelings


 
En sol som skiner, bränner huden likt en explosion. Röda axlar som ger lösa skinnbitar, redo att plockas av vilken minut som helst. En tallrik överfull med glass och massa bananpengar. Tillsammans med flera koppar kaffe och en spännande bok i handen. Någonstans i bakgrunden en rinnande damm med fiskar som simmar runt runt, ett evigt prollande ljud som låter som ljuv musik i öronen. Fåglar som kvittar och grässtrån som kittlar mot fötterna. En pirrande känsla i magen av någon som kanske, bara kanske tycker om en. Hjärtat som slår fort fort.
 
Sommaren du är la go du ♥

Tillbaka till 80talet


 
svart skinnjacka//Ellos    jeans//H&M    skor//din sko   grå t-shirt//Monki    väska//Åhlens    Halsband//från mamma
 

Hittade ett par nya jeans från H&M här om dagen. Det kostade endast hundra kronor och sitter helt perfekt! Mamma kom och tänka på 80-talet när jag visade dem, tydligen hade alla sådana jeans när hon var ung. Det enda minuset är att de väger en del och blir tunga efter ett tag. Men snygga är dem! Tröjan fann jag på bästa Monki också för hundralappen. Älskar verkligen rea, man kan göra så mycket fynd och spara pengar.
 
Det ekar tomt här hemma. Syrran åkte inatt och kommer hem om en månad...Det tar tid att tågluffa. Men jag hoppas att hon och hennes kompisar får riktigt kul och mysigt. Själv tänker jag ta en lugn dag. Tänkte bege mig ut på en långrunda i molnigheten och ladda upp med lite pannkakor. Sen blir det film och bokläsning! Känner mig som en pensionär...
 
Kram

A little bit of every day


 
Klockan är halv tio och jag har varit uppe sen halv åtta. Konstigt nog vaknade jag av mig själv. Det är grått och molnigt utanför och jag tänker bara ta det lugnt, se på film och baka bröd. Hoppas ni mår bra och njuter av sommaren! Igår var det så varmt och jag låg och solade hela dagen. Låter bilderna tala för sig själva, ungefär såhär ser mina dagar ut nu. Glass i solen med bästa Samuel, pappa som bjuder på thaimat till middag, reafynd och några försök att stå upp och ner. Det går uppåt i alla fall!
 
Kram