slut på energi


 
Fick en riktig kickstart på lovet! Heregud vad jag har kört slut på mig själv...utgång i fredags och igår. Kom hem halv sju på morgonen inatt/idag och sov till tolv. Igår var en lyckad kväll och jag hade jättekul! Haha, vilket jag brukar ha när jag går ut. Dansade jättemycket på slagt igår och tiden gick snabbt, vips var klockan tre...hade missat tåget till Lund som passade med Bjärredsbussen. De andra skulle ta taxi men jag ville inte betala så jag tog tåget vid fem och sen bussen till Bjärred från Lund. Fick dock vänta i Lund en halvtimme på bussen med ösregn rakt i ansiktet. Men hem kom jag! Brukar inte vara ute såhär sent men det är så dumt med alla bussar som måste passa med tågen. Nästa helg ska jag dit med Felicia och då kommer Gs vara där och hela gänget. Kommer bli så kul! Men känner att jag behöver ta igen mig lite innan dess. Har ett helt lov framför mig, fullt med tomma dagar. Min kära lillassyter har pysslat om mig idag och gjorde vofflor åt mig och Freja. Ibland förvånas jag över hennes kunskaper...Hon börjar bli så stor nu! Vill inte att hon ska bli större, haha hon får inte växa om mig. Freja har varit hos sin Alex hela helgen och jag har knappt varit hemma. Mamma har tvingat mig att städa och har haft en gör-som-du-blir-tillsagd blick hela dagen. Hehe, olydiga lilla jag.
 
Imorgon ska jag träffa Frida och det var såååhääär längesedan vi sågs sist. Hon bor i Helsingborg nu med sin mamma så jag tänkte åka dit och hälsa på. Hoppas jojo-skolkortet fungerar. Annars har jag inga planer för imorgon, mest ta det lugnt och andas. Hoppas er helg har varit bra och att ni har gjort något kul/galet/knasigt, kom ihåg att man aldrig ska ångra någonting man gör! Man lever bara en gång och då gäller det att leva. Ordentligt.
 
Kram

8 nyanser av blekhet


 
Äntligen är utväxten fixad och hela håret är blont igen. Mamma försökte göra det så jämt som möjlit och jag är nöjd med resultatet. Visst, det är lite gult här och där men bortset från det är jag nöjd. Bryr mig verkligen inte om mitt hår och hade aldrig kunnat bli frisör. Så ofta som jag tvättar det och håller på...Men jag gillar långt hår och försöker låta det växta ut. Känner mig väldigt blek, mina armar ser ut att ha blivit doppade i vit målarfärg. Well, embrace the blekhet.
 
kram

det ska vara tight


 
Hej på er! Har legat och degat i soffan hela dagen och sett på film med mina systrar. Nu gick Ebba upp och Freja ska snart jobba på bryggan, själv tänkte jag ligga kvar här i soffan ett tag till. Jag har försökt socialisera mig, men alla gör tydligen högskoleprovet och kan inte träffas...hehe alla utom lilla jag. Får nöja mig med att vara bakis och gnaga på knäckebröd med ost på. Var på Center Syd igår med pappsen och hittade två par byxor. Ett par jeans från Cubus som sitter som en smäck! Och ett par löpartights från Stadium som endast kostade hundra kronor vilket gjorde mig lycklig. Dock håller min ekonomi på att rasa samman...det är dyrt att gå på klubb, köpa kläder och allt annat man vill göra. Jag hoppas jag får en ljus framtid med pengar som trillar in på kontont!
 
Ska dra ut ikväll igen med Gs, vi ska till slagt i Malmö. Har typ sovit fem timmar inatt och några timmar i soffan men annars mår jag helt okej. Det är påsklov nu, så vila kan jag göra i veckan! Eller i graven. Hoppas ni får en fin lördag och gör något kul.
 
Kram