sunny morning


 
Ny dag. Nya tag.
Är allt bra med er? Jag har sovit som en stock inatt, ville fortsätta sova när jag vaknade imorse. Men för att ta vara på dagen gick jag upp och gjorde lite frukost. Sen tog jag lite bilder till gymnasiearbetet och skickade dem till mamma, så hon kan skriva ut dem på sitt jobb. Jag har målat bakgrunden till alla tavlor så snart är det dags att skissa upp porträtten. Det känns bra att vara igång!
 
Dagens planer?
Köpa en kappa (skiitsnygg, skiiitdyr och skiitonödig!) från h&m. Simma en timme. Göra lunch till mig och lillsyrran. Gå till banken och ta ut pengar. Fortsätta med gymnasiearbete. Baka bröd och göra mûsli med mamma. Lyssna på träningspodden och fota med Ida.
 
Kraam

oktobersol


 
skor//clarks     tights//h&m     topp//cubus    poncho//h&m    kasse//åhlens
 
Några bilder från i söndags när vi skulle på släktkalas. Älskar den nya ponchon! Så höstig och varm, går att ha utan på skinnjackan också. Annars njuter jag av höstlov och det fina vädret. Solen lyser och jag har suttit ute på terassen och solat. Ska snart göra lite lunch och sedan bege mig till Nova. Jag ska kolla på en nya kamera då jag gärna vill ha en lite mindre. En som går att ta med överallt men samtidigt tar bra bra bilder.
 
Kram

Cmon darlin' won't you hypnotize me?


 
 
Hej bloggen! Solen skiner ute och jag blir så glad av det. Alla höstlöv har fallit och det är nu oktober är som vackrast. Jag var på ute igår med Ida och Alice, första utekvällen på evigheter! Det var jättekul och vi dansade mycket och skrattade. Är ganska trött idag och ska iväg på släktkalas klockan 2. Hoppas allt är bra med er, med mig är det helt okej. Slänger in lite matinspo och quotes till er! Tänkte städa nu och sen gå ner och kallbada + basta en timme. Ska be mamma fota mig idag så ni kan få se vad jag har på mig, längesedan sist. Blir helt lurad av tiden eftersom klockan ställdes om inatt. Belv lite panik med bussarna och så men vi löste det och kom hem utan problem.
 
Har inte druckit kaffe på en vecka. En heeel vecka! Haha, trodde aldrig att jag skulle klara mig utan kaffe så länge. Känner jag någon skillnad?? Om jag gör! Mår så mycket bättre utan kaffe, huvudet känns inte lika tungt och kroppen är inte alls sådär stressad. Ni borde verkligen pröva att utesluta kaffet, det är rena giftet för kroppen (även om det är gott).
 
Kram