18 år!!


 
Hipp Hipp Hurra! För idag är det min födelsedag. 18 år har gått och jag börjar bli gammal men känner mig trots allt ung. Vi ska ut och äta med familjen ikväll och jag börjar inte skolan förrän klockan ett...
 
Puss&Kram

ett måste för att bli pigg


 
Första kaffekoppen för dagen och jag håller på att piggna till. Sen jag slutade med träningen har jag blivit en riktigt latis och min planering är väldigt dålig. Njuter i solen och läser bloggar. Tar fram den bästa deckarboken av den bästa författaren och börjar läsa. Går in och dricker ett glas juice. Kokar kaffe och brer en smörgås. Plugga...Njaee det kan jag göra senare. Städa...Det gör jag imorgon.

Ni förstår hur jag tänker, haha har insett att jag har oförskämt mycket fritid när jag inte kan göra någonting mer än att vara hemma. Men jag har också en himla massa fritid över till bloggen och skolan. Ska verkligen bli bättre på att blogga och göra lite roligare inlägg, tycker om att visa mina outfits men har ingen inspiration att klä mig snyggt nu för dagarna. Började måndagen med bild i skolan och avslutade med fotografering! Skolfoto är verkligen inte min grej och jag blir aldrig bra. Haha antar att alla säger så där! Hur som helst så är det nu gjort och jag får väl se om jag beställer fotot eller inte. Antagligen kommer jag göra det eftersom det här är sista året med världens finaste klass.
 
Funderar på en ny bloggdesign, ljusare, stilrenare och mer positiv. Märker att statistiken har gått ner och alla mina trogna bloggläsare blivit färre. Inte kul. Hoppas ni fortfarande vill läsa och kom gärna med tips på vad jag ska skriva/fota/ta upp. Alla förslag är välkommna!
 
Glad måndag på er.

hopp om framtiden


 
Vilken jäkla skitvecka jag har haft. Det har varit mycket tårar och jobbiga besked. En läkare har tittat på foten och konstaterat att jag har en spricka i brosket precis vid stortån. Vilket jag har gissat hela tiden då min storto är helt förlamad. Jag har fått medicin utskriven som jag ska ta varje morgon och kväll, vila ordentligt och så småning om börja simma. En sån här stressfraktur kan ta upp mot fyra veckor att läka. Jag ska börja med två så får vi se hur det känns.

Som ni redan vet tycker jag det här är fruktansvärt jobbigt, att inte ens kunna gå förhindrar hela varadgen. Men jag försöker tänka positivt och tänka framåt. I framtiden vill jag kunna vara frisk och springa igen! Så om jag nu gör som alla säger och verkligen tar hand om mig själv kommer det här bli bra. Så är det bara.
 
Ikväll ska jag träffa Mathilda, Ida och Samuel. Vi ska äta middag i Mathildas lägenhet/hus på 84 kvadrat. Kommer bli supermysigt och det var så längesedan sist!
 
Kram