topshop dress


 
klänning//Topshop
 
Det har gått flera månader sen jag skrev här sist. Men ibland kommer livet emellan och bloggen är ingenting jag gör för att jag måste, utan för att det är kul. För några dagar sedan fick jag hem ett packet från Nelly med en klänning i! Klänningen sitter helt perfekt och jag älskar den. Passar utmärkt till fest eller bara som en enkel sommarklänning. Tur jag tog en större storlek då jag har lagt på mig en del muskler och den var liten i storleken. 

Så vad händer nu?
Jag går i skolan, kämpar på, längtar efter våren och studenten! Tiden går så fort och jag kan inte förstå att det snart är min tur att ta studenten. Foten är fortfaranade inte läkt men det har jag slutat deppa över, jag har blivit en mästare på simning och styrketräning. Tycker det är roligt att leka fisken i havet och jag har lärt mig crawl någorlunda okej. Styrketräningen har gett resultat och även om jag saknar löpningen så trivs jag med det jag gör. Trodde aldrig att stryekträning skulle vara min grej, men jag har ändrat uppfattning! Att lyfta vikter är faktiskt en häftig känsla och det ger snabbt resultat.

Nu har jag spuuurtlov hel vecka, min syster åker till USA på måndag och ska vara Auper där i ett år. Kommer sakna henne megamycket men vi ska åka och hälsa på i sommar. Igår var jag på fest i bjärred tillsammans med Alexander och Linus, det var kul! Är sjukt seg idag men ska nog få till ett bra styrekpass i garaget senare. Vill bli stark! Hoppas allt är bra med er, vädret suger som vanligt men bortsett från det är allt fint.

Krammiizz